Aangepaste omstandigheden vanwege het Coronavirus. Bekijk onze Homepage

Bel ons

06 571 996 41

E-mail ons

hogeharen@gmail.com

Vind ons

Katijfweg 1, 4176 LV Tuil

Boerencamping de Hoge Haren

Boerencamping de Hoge Haren is een moderne  camping op een akkerbouwbedrijf. Daardoor hebt u echt het gevoel deel uit te maken van het boerenleven. Noem het nostalgisch, het brengt u in de juiste sfeer.

35 staanplaatsen

Onze boerencamping heeft 35 staanplaatsen, voorzien van elektra (6 amp.) en een verharde plaats voor de voortent. Campers, caravans, tenten en fietskampeerders ontvangen wij met veel plezier.

Terras en cafétje

Bij het terras waar u van een heerlijk kopje koffie/thee kunt genieten (bij voldoende kampeerders) is ook een activiteitenzaal gerealiseerd waar ook gezellige avondjes/barbeques ed. wordt gegeven (bij voldoende gasten)

Gratis parkeren

Onze boerencamping heeft ruime parkeergelegenheid.

Boerencamping Betuwe Nederland
Nieuw sanitair

SVR Camping

Onze camping is een bij de SVR aangesloten boerencamping.

Wasgelegenheid met modern sanitair

Het sanitair gebouw bestaat uit 5 toiletten voor de dames en 2 douches (geen muntsysteem) en nog 2 dichte cabines met wastafel en spiegel. De heren hebben 5 toiletten, 2 dichte cabines met wastafel en spiegel, 4 douches en 2 urinoirs. Ook is er een wasmachine (€ 4,00 per keer). Er is ook een invalidentoilet met douche. Hier kunt u een sleutel van krijgen.

Huisdieren toegestaan

Huisdieren zijn toegestaan op onze camping, mits ze aangelijnd zijn en u ze buiten de camping uitlaat.

Overdekte fietsenstalling

Op onze boerencamping hebben wij een overdekte fietsenstalling waar u een sleutel van kunt krijgen. Uw fietsen staan droog en veilig. De accu van uw elektrische fiets kan bovendien gelijk opgeladen worden.

Gratis WIFI

U kunt gebruikmaken van gratis WIFI. Let wel, het signaal is niet over de hele camping even goed.

Actieve boerderij

De boerderij van de Hoge Haren is niet meer in bedrijf met kalfjes en koeien maar we zijn overgeschakeld op akkerbouw gebied. Dus er wordt verbouwd Koren, Mais ed. Ontdek het boerenleven.

Overdekte fietsenstalling met laadpunt
Kamperen op een boerderij

Reglement Boerencamping Hoge Haren

1.  Het is verplicht om op onze camping te genieten. Om hierbij te helpen zijn enkele regels opgesteld.

2. Huishoudelijk afval kunt u uitsluitend in deugdelijke en gesloten huisvuilniszakken aanbieden in de daartoe bestemde container bij de op- en afrit van onze camping, papier in de papiercontainer en glas graag in de glascontainer. Groot afval dient u zelf af te voeren.

3. Bezoek op uw kampeerplaats is toegestaan, graag eerst even melden en de kosten voor de bezoekers te voldoen.

4. Respecteer de rust en de natuur, alsmede de eigendommen van onze buren.

5. Het is verboden te spelen, te roken en zich langer dan strikt nodig is op te houden in de douche- en toiletruimten.

Laat deze ruimten weer achter zoals u ze zelf weer wenst aan te treffen.

Wilt u i.v.m. verstopping van het riool buiten toiletpapier geen onnatuurlijke zaken als verbandmiddelen, vochtige doekjes etc. door het toilet/chemische toilet uitstort spoelen maar in de prullenbak doen.

6. Wilt u 1 dag voor vertrek afrekenen, graag met de pin.

Op de dag van vertrek moet de kampeerplaats voor 12.00 uur netjes vrijgelaten worden.

7. Gebruik van de speeltoestellen bij de notenbomen is geheel op eigen risico.

De boerencamping Hoge Haren is niet aansprakelijk voor verlies en/of schade van welke aard dan ook, tijdens of ten gevolge van het verblijf op de Hoge Haren. De directie wijst dan ook elke aansprakelijkheid van de hand.

8. AGRARISCHE – ACTIVITEITEN: kunnen zich rondom het kampeer terrein voordoen, hier kunnen wij niets aan doen. Houdt u er dan wel rekening mee, dat de boerderij/parkeerterrein GEEN speelplaats is voor de kinderen!

9. AANSPRAKELIJKHEID: voor vernieling, beschadiging, vermissing e.d. van zich op onze camping bevindende goederen in eigendom van campinggasten of voor ongevallen van mens of dier, bij ons verblijvend zijn wij nimmer aansprakelijk!

Voor verzekering b.v. van uw tent of uzelf; tegen storm, brand, diefstal, letsel/ongevallen e.d. van mens en dier dient u zelf te zorgen!

10. Alle gasten dienen zich te houden aan deze vastgestelde regels. Overtreding van het reglement kan verwijdering van de camping tot gevolg hebben zonder dat restitutie van de huursom of een gedeelte daarvan plaatsvindt. De campingbeheerder behoudt zich het recht personen, tenten, voertuigen etc. van het terrein te verwijderen.

Alle op het terrein aanwezige personen worden geacht het reglement te kennen.

ONZE BOERENCAMPING

Familie van Oort heten u van harte welkom op boerderijcamping de Hoge Haren in Tuil, Gelderland. Gelegen ten noorden van Haaften en Waardenburg, aan de rand van de Betuwe met twee prachtige rivieren in de buurt. De Linge, die zich door het eeuwenoude gebied kronkelt met aan beide oevers onweerstaanbare uitzichten. En de Waal, die machtige rivier, waaraan u het stadje Zaltbommel ziet liggen en verderop Slot Loevestein met zijn rijke geschiedenis.

REVIEWS

Een fijne boerencamping met mooie grote plaatsen. Schoon sanitair en gezellige kleine kantine. De eigenaren zorgen ervoor dat je je thuis voelt. Echt een aanrader! – Wanda

CONTACT OPNEMEN© Boerderijcamping Hoge Haren - Privacy & Cookies - Webdesign