Aangepaste omstandigheden vanwege het Coronavirus. Bekijk onze Homepage

Bel ons

06 571 996 41

E-mail ons

hogeharen@gmail.com

Vind ons

Katijfweg 1, 4176 LV Tuil

Tarieven

Op basis van 2 volwassen personen (SVR-leden) inclusief caravan / camper, douche, auto, milieuheffing, toeristenbelasting en electra € 20,10 per overnachting. (dus geen muntjes voor de douche) Voor niet leden berekenen wij € 21,60 maar u kunt bij ons lid worden van de SVR en dat is € 10,00 euro.

 

Huisdieren

Huisdieren zijn ook welkom, wel aangelijnd en buiten het terrein uitlaten. Per dag kost een dier € 1,00.

 

Aankomst en vertrek

Aankomst tussen 09:30 en 11:30 en tussen 15:00 uur en 16:30 vertrek graag voor 10.00 uur. Uw caravan / camper onbeheerd achterlaten op het terrein kan alleen buiten de schoolvakanties / hoogseizoen en in overleg. Kosten zijn dan € 5,00 per dag. Tussen Hemelvaart en Pinksteren is het € 10,00 per dag.

Tarieven boerderijcamping Hoge Haren

ONZE BOERENCAMPING

Familie van Oort heten u van harte welkom op boerderijcamping de Hoge Haren in Tuil, Gelderland. Gelegen ten noorden van Haaften en Waardenburg, aan de rand van de Betuwe met twee prachtige rivieren in de buurt. De Linge, die zich door het eeuwenoude gebied kronkelt met aan beide oevers onweerstaanbare uitzichten. En de Waal, die machtige rivier, waaraan u het stadje Zaltbommel ziet liggen en verderop Slot Loevestein met zijn rijke geschiedenis.

REVIEWS

Een fijne boerencamping met mooie grote plaatsen. Schoon sanitair en gezellige kleine kantine. De eigenaren zorgen ervoor dat je je thuis voelt. Echt een aanrader! – Wanda

CONTACT OPNEMEN© Boerderijcamping Hoge Haren - Privacy & Cookies - Webdesign